App ontwikkelaar Breda

App ontwikkelaar Breda

Als je doelgroep steeds mobieler wordt, waarom je communicatie dan niet? Met je eigen app vergroot je de grip op je doelgroep. Op één plek bundel je alle informatie die voor klanten maar van belang is: persberichten, interessante nieuwtjes, aankondigingen van events en aanbiedingen.

TutchCommmunication App ontwikkelaar Breda heeft een slim systeem in huis om apps te ontwikkelen. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop: je hoeft alleen maar via internet in te loggen om de content à la minute te actualiseren! De app is direct geschikt voor Apple IOS, Android en Windows phones/tablets.

Maak een unieke app voor elk bedrijf of iedere branche.
Helemaal in de stijl van je eigen merk. Een app als digitale brochure of met eigen functionaliteit. Communicatie en informatievoorziening kosten met een app veel minder tijd. Apps zijn erg gebruiksvriendelijk, iedereen kan ermee overweg. Daarnaast zijn ze eenvoudig in het onderhoud, gemakkelijk om te maken en werken ze ook offline. We maken apps voor iedere branche, zo eenvoudig en zo geavanceerd als je zelf wilt:

Apps voor evenementen
Ieder evenement een eigen app. Zo gemakkelijk is dat. Geef bezoekers alle info in één app: routeplanner, tijden van workshops, een plattegrond. Informeer de bezoekers van je evenement zo volledig mogelijk. Openingstijden, programma, plattegronden. Bezoekers downloaden de app uit de app stores, van je eigen website of via een QR code.

TutchCommunication App ontwikkelaar Breda maakt evenementen apps voor:
Congressen; festivals; symposia; feesten; recepties.

Zakelijke apps, een app als digitale brochure
Zakelijke apps vergroten je zichtbaarheid bij klanten en zorgen voor een beter contact. Met een zakelijke app apps heb je als bedrijf of instelling een digitale brochure. Altijd aanwezig en zichtbaar op de smartphone van je klant. Een apparaat waar die klant dagelijks meerdere keren op kijkt. En dat steeds belangrijker wordt in de communicatie.

Functionaliteit voor zakelijke apps:
NAW gegevens met daarbij: bel direct functie, automatische routeplanner; Klantenservice bellen of offertesaanvragen; Instructiefilms; Gebruiksaanwijzingen; Medewerkers voorstellen.

Scoor met een sport app
Uitslagen, standen, tijden, nieuws: met een sport app scoor je pas echt! Maak samen met TutchCommunication App ontwikkelaar Breda een sport app voor je vereniging, team of club en alle leden zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Functionaliteit in een sport app:
Programma’s en uitslagen; Routeplanners; Teamleden; Twitterfeeds; Facebookpagina’s; Foto´s en video´s.

Apps voor toerisme
Bedien gasten en bezoekers met een toerisme app. Apps zijn een perfect visitekaartje voor de toerisme branche. Bezoekers en gasten bedien je met een toerisme app. Alle toeristische informatie op de smartphone in de huisstijl van de stad, het dorp of museum. Waar zijn pinautomaten en parkeergarages? Wanneer is de markt? Bioscopen in de buurt? Een app geeft in een oogopslag een overzichtelijk beeld. TutchCommunication App ontwikkelaar Breda regelt het!

Toerisme apps:
Interactieve routeplanners; Aanbiedingen en openingstijden; Communiceer direct bij calamiteiten; Nieuws en achtergronden; Foto´s en filmpjes.

Wat doet een app voor restaurants?
Onderhoud het contact met je gasten. Informeer over menu´s, kooklessen en proeverijen. Verleid gasten sneller tot een bezoek aan je restaurant. Goed contact met je gasten is zeer belangrijk. Met een restaurant app maak je dat contact intensiever, frequenter en betere klantenbinding.

Wat zet je in een restaurant app:
Wisselende maandmenu´s; Thema-avonden; Kookworkshops; Sfeerimpressies aan de hand van foto’s en video’s; Proeverijen; Klantenkaart op de smartphone.

Apps voor media
Uitgevers, blogbezitters, magazines: bereik je lezers direct op hun smartphones en tablets. Een app brengt publicaties onder de aandacht van je lezers. Net zo snel en frequent als het eigenlijke medium. Met een app bereik je lezers direct op hun smartphone. Die hebben ze altijd bij zich. En ze kijken er meerdere keren per dag op. Zorg daarom dat je aanwezig bent op die smartphone. Een media app gemaakt door TutchCommunication App ontwikkelaar Breda past uitstekend binnen een moderne crossmediale aanpak.

Media apps: uitgevers en blogbezitters
Altijd up to date; Sneller dan een site; Vormgeving op maat; Breaking news functie; Gebruiksvriendelijk CMS.

Apps voor non-profit
Geef informatie aantrekkelijk weer via apps voor de non-profitsector en zorg voor directe communicatie. Ook bij non-profit organisaties is de smartphone niet meer weg te denken. Informeer en onderhoud contact met collega’s, medewerkers, klanten of leerlingen. Toon de route naar verschillende vestigingen. Bundel alle sociale media op een plek in de app. Importeer data vanuit eigen databases. Met TutchCommunication App ontwikkelaar Breda heeft je organisatie in no-time een eigen app.

Voordelen van een app:
Informatie altijd up tot date; Lesuitval? Stuur een pushbericht; Stel medewerkers voor; Direct vanuit de app bellen en mailen; Apps werken ook zonder internetverbinding; Importeer data (Excel, XML JSON)

Apps voor congressen
Van sprekers tot programma, plattegronden en routes. En natuurlijk de unieke congres netwerkfunctie. Ieder congres een goede start met een congres app. Die houdt bezoekers en deelnemers altijd op de hoogte. Een programma of sprekersinfo in Excel? Alle wijzigingen komen automatisch in de app. Stuur bezoekers 10 minuten voor een lezing automatisch een pushbericht. Gebruik de unieke netwerkfunctie. Deelnemers kunnen inloggen met hun LinkedIn account en zien wie de andere deelnemers zijn en wat hun vakgebied is. Vanuit de app kunnen ze chatten en gegevens uitwisselen. Uw congres wordt beter met een app ontwikkeld door TutchCommunication App ontwikkelaar Breda.

Een app voor congressen:
Sprekers met biografieën; Plattegronden en routes; Datakoppelingen met Excel; Unieke netwerkfunctie; Pushberichten volgens schema.

Apps voor de zorg
Gebruik apps voor de zorgsector en stroomlijn de communicatie en informatievoorziening. Geen sector zo in ontwikkeling als de zorg. De vraag naar informatie en communicatie groeit sterk. Apps helpen de zorgsector door alle informatie overzichtelijk te presenteren en de communicatie te stroomlijnen. Apps zorgen zo voor minder werkdruk aan de balie en op het secretariaat. TutchCommunication App ontwikkelaar Breda bouwt effectieve apps voor de zorg sector.

Waarom de zorg niet zonder kan:
Patiënten/cliënten maken vanuit de app zelf afspraken; Stuur pushberichten bij wijzigingen; Uitgebreide patiënteninformatie met foto’s en video’s; Antwoord op veelgestelde vragen; Routebeschrijvingen en openingstijden; Apps voor medische congressen.

Apps voor clubs, bars en disco’s
Heb je een club, bar of disco? Dan weet je hoe belangrijk klantenbinding is. Betrek je gasten bij je zaak, zie ze vaker terug. Verhoog je omzet per bezoeker. Hoeveel gasten in je bar of disco kijken op hun smartphone? Dat zijn er heel veel! Bezoekers kijken tientallen keren per dag op hun smartphone. Laat TutchCommunication App ontwikkelaar Breda daarom een app verzorgen voor je club, bar of disco en betrek ze bij je zaak.

Functionaliteit voor club apps:
Openingstijden; Artiesten en optredens; Thema-avonden; Foto’s en video’s; Social media als Twitter, Facebook en Google Plus; Stuur pushberichten voor speciale aanbiedingen; Klantenkaart op de smartphone; Stuur pushberichten voor speciale avonden;

Een app hoeft helemaal niet duur te zijn, al vanaf € 1.950 euro verzorgt TutchCommunication App ontwikkelaar Breda een eigen app voor je bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Een bureau dat groot en klein tegelijk is
TutchCommunication app ontwikkelaar Breda maakt het jou als ondernemer een stuk makkelijker. Onder één dak combineren we expertise op het gebied van marketing, reclame, communicatie, PR en events. Precies de activiteiten die voor je sales doorslaggevend zijn, maar die je meestal niet zelf in huis hebt. Of waarvoor je onvoldoende capaciteit hebt. Vanuit onze vestiging in Breda werken we voor regionale en landelijke opdrachtgevers.

Waar we goed in zijn, is samenhang aanbrengen tussen die uiteenlopende disciplines. Dat doen we op een heel praktische en effectieve manier, zowel in business to business als in consumer. Als Hollands bureau zijn we een zakelijke partner om mee samen te werken. Geen overbodige plannen en rapporten, maar bovenop de bal. Samen de route uitstippelen die naar succes leidt. En met een gedegen aanpak waarin we denken vanuit marketing en doen vanuit rendement.

App ontwikkelaar Breda: een persoonlijk bureau
Met 7 professionals is TutchCommunication Breda groot genoeg om het hele proces in één hand te houden. En tegelijkertijd klein genoeg om een heel persoonlijk bureau te zijn. Met mensen die altijd voor je klaar staan. Met mensen die jouw business snappen. En die er iets aan toe kunnen voegen: het idee dat ondernemen een stuk makkelijker en plezieriger wordt.

TutchCommunication app ontwikkelaar Breda

App ontwikkelaar Breda

 • Uw eigen CMS
 • Pushberichten versturen
 • Cross platform
 • Statistieken
 • Apps voor evenementen
 • Zakelijke apps
 • Sport apps
 • Apps voor toerisme
 • Restaurant apps
 • Apps voor media
 • Non-profit apps
 • Apps voor congressen
 • Zorg apps
TutchCommunication app ontwikkelaar Breda

App ontwikkelaar Breda

 • Uw eigen CMS
 • Pushberichten versturen
 • Cross platform
 • Statistieken
 • Apps voor evenementen
 • Zakelijke apps
 • Sport apps
 • Apps voor toerisme
 • Restaurant apps
 • Apps voor media
 • Non-profit apps
 • Apps voor congressen
 • Zorg apps