Portfolio Category Vormgeving

Vormgeving

Visit Greenland

TutchCommunication onderzoekt de exposure mogelijkheden in de Benelux voor Groenland. Het stimuleren van touroperators om Groenland in de portfolio op te nemen en het bekijken van de TV en online exposure mogelijkheden, behoren tot de hoofdactiviteiten van TutchCommunication. 

Fokker Elmo

Fokker Elmo is toonaangevend in ontwerp, productie en ondersteuning van koppelingssystemen voor elektrische bedrading (EWIS) voor Ruimtevaart en Defensie-programma’s. TutchCommunication heeft de arbeidscommunicatie campagne ontwikkeld.

Audi Centrum Breda

Audi Centrum Breda is dé Audi specialist voor de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout en ver daarbuiten. Naast de landelijke, thematische communicatie voor het merk is er ook een belangrijke rol weggelegd voor meer regionale uitingen.

Endenburg

Endenburg is een vertrouwde naam in de bouw, transport en industrie. Met haar ruim 155 jarige historie, staat Endenburg met beide benen in de toekomst. TutchCommunication verzorgt de gehele communicatie voor Endenburg.

TechData (ETC)

TechData (voorheen ETC) is ICT distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. TutchCommunication verzorgt originele concepten voor direct marketing campagnes richting de resellers.

Shell Schouwenaar

Als mobiele communicatie érgens belangrijk is, is het wel voor een exploitant van Shell-stations. Voor Shell Schouwenaar ontwikkelde Tutch een website die responsive is, dus op alle formaten te bekijken. Ook hebben we een Facebook-pagina ingericht om meer direct te communiceren.

Slagharen

Slagharen is het op één na meest bekende attractie- en vakantiepark van Nederland. TutchCommunication is gevraagd een marketingcommunicatieplan op te stellen waarin vastgestelde herpositionering en het nieuwe thema goed tot uitdrukking komen.

NoorderlichtApp

Het aantal reisboekingen daalt bij de inzet van traditionele media. Op verzoek van Voigt Travel heeft TutchCommunication een andere strategie voorgesteld met de focus op andere kanalen: DM, TV en PR op de juiste momenten en opvallende advertentie-uitingen.

Praxis

In opdracht van Praxis Nederland is TutchCommunication gevraagd een aantal ideeën te presenteren voor een nationale promotieactie. TutchCommunication heeft acties ontwikkeld voor een opvallende presentatie op de winkelvloer.

It Grabs Europe

Een uniek product: een ballenhouder voor onder meer voetballen, basketballen en rugbyballen! It Grabs introduceerde het gadget in Europa, ondersteund door een geïntegreerde communicatiecampagne van Tutch: website, outdoorreclame en social media.

Stena Line

Voor ’s werelds grootste ferrymaatschappij ontwerpt en ontwikkelt TutchCommunication promotionele acties en PR-ideeën voor Stena Line en haar touroperator-dochters. TutchCommunication heeft voor Stena Line ook een aantal campagnes ontwikkeld.

Oli4kids

Oli4Kids werkt met beeldende werkvormen die het kind in staat stellen zich op geheel eigen wijze te uiten, te helen en in contact te staan met anderen. Voor TutchCommunication was de opdracht om een passende huisstijl te ontwikkelen.

Marconi Trading

Marconi Trading is gespecialiseerd in het leveren van grote partijen truck-, trailer-, bus-, auto- en bedrijfswagenonderdelen aan groothandels en dealerorganisaties. TutchCommunication neemt diverse reclame uitingen voor zijn rekening.

Tractel

In de business to business sector is Tractel bekend als specialist in hef- en hijstechniek en oplossingen voor veilig werken op hoogte. De Tractel Group werkt internationaal, vanuit 25 vestigingen en met 950 medewerkers.

DistriSort

Ondernemers die met sorteren optimaal willen presteren in de logistiek, hebben een specialist nodig. DistriSort levert de sorteeroplossing die het best past bij de klant. TutchCommunication verzorgt hiervoor de advertentielijn, mobiele bebording en diverse leaflets.