Een bureau dat groot en klein tegelijk is

TutchCommunication is een bureau dat het jou als ondernemer een stuk makkelijker kan maken. Onder één dak combineren we expertise op het gebied van marketing, reclame, communicatie, PR en events. Precies de activiteiten die voor je sales doorslaggevend zijn, maar die je meestal niet zelf in huis hebt. Of waarvoor je onvoldoende capaciteit hebt. Vanuit onze vestiging in Breda werken we voor regionale en landelijke opdrachtgevers.

Waar we goed in zijn, is samenhang aanbrengen tussen die uiteenlopende disciplines. Dat doen we op een heel praktische en effectieve manier, zowel in business to business als in consumer. Als Hollands bureau zijn we een zakelijke partner om mee samen te werken. Geen overbodige plannen en rapporten, maar bovenop de bal. Samen de route uitstippelen die naar succes leidt. En met een gedegen aanpak waarin we denken vanuit marketing en doen vanuit rendement.

Een persoonlijk bureau
Met 7 professionals zijn we groot genoeg om het hele proces in één hand te houden. En tegelijkertijd klein genoeg om een heel persoonlijk bureau te zijn. Met mensen die altijd voor je klaar staan. Met mensen die jouw business snappen. En die er iets aan toe kunnen voegen: het idee dat ondernemen een stuk makkelijker en plezieriger wordt.

Let’s keep in Tutch!

Wij geloven in een nog beter resultaat voor u

Nieuwe ontwikkelingen bieden voor alle bedrijven en organisaties slimme oplossingen op het gebied van communicatie en reclame. Wij geloven dat het openen van die nieuwe deuren veel mogelijkheden biedt en elk bedrijf en elke organisatie helpt nog beter te presteren.

Wij geloven dat geïntegreerde communicatie, onderscheidend design en verrassende reclame uw merk top of mind kunnen maken. Daarom heeft TutchCommunication een vernieuwende dienstverlening, aangepast naar de communicatiebehoefte van nu en de toekomst. Met een team van specialisten werken we samen aan een nog beter resultaat.

Ons succes bestaat uit 3 pijlers

Resultaat
TutchCommunication heeft altijd een duidelijk doel voor ogen: resultaat. Daarom verdiepen we ons allereerst in de kern van elke vraag: waar gaat het nu echt om? Doordat we ervaring hebben in verschillende disciplines en van originele invalshoeken houden, zijn we ook een bureau dat aantoonbaar rendement boekt.

Persoonlijk
TutchCommunication is ervan overtuigd dat alleen een gezamenlijke inspanning leidt tot de beste resultaten. Daarom leer je ons kennen als een heel persoonlijk bureau waarmee het plezierig samenwerken is.

Prijs
TutchCommunication werkt graag met een duidelijke kostenopgaaf vooraf. Je hebt de zekerheid van een fixed fee: we werken binnen het afgesproken budget, wat er ook gebeurt.

Full-service is echt full-service bij Tutch

Tutch is een marketingbureau, een reclamebureau, een communicatiebureau, een PR-bureau en een organisatiebureau in één. Met andere woorden: een echt full-service bureau. Met één en dezelfde specialist werk je aan die internetcampagne of aan die PR-actie. Waarbij je de zekerheid hebt dat activiteiten, hoe verschillend ook, 100% synergie opleveren. Bij Tutch kijken we vanuit onze marketingachtergrond immers altijd heel goed naar je merkpersoonlijkheid.

Dat maakt Tutch tot het ideale bureau voor alles wat maar met communicatie te maken heeft. Op heel veel gebieden hebben we ervaring. Voor diverse opdrachtgevers zijn we aan de slag gegaan. Daardoor kunnen we je beter adviseren wat voor jouw bedrijf een slimme aanpak is om resultaat te behalen. En doordat we alle disciplines in eigen huis hebben, schakelt het een heel stuk sneller. Dus: kostenefficiënter.

TutchCommunication zoekt versterking voor webdesign & DTP!

Werken bij een communicatiebureau met een grote variatie aan projecten en opdrachtgevers? Welkom bij TutchCommunication! Met een compact team van specialisten maken we elke dag werk dat opvalt en succes heeft. Voor regionale bedrijven en landelijke opdrachtgevers.

Veel doen we bij TutchCommunication in eigen huis. Webdesign en DTP zijn voor ons belangrijke activiteiten. Daarom zoeken we versterking. Heb je talent? Ben je ambitieus? En wil je aan de slag bij het leukste communicatiebureau van Breda en héél verre omgeving? Dit is je kans!

Wat ga je doen?

 • Webdesign en implementatie op basis van WordPress en Joomla
 • E-mail nieuwsbrieven ontwikkelen
 • Apps vormgeven
 • Bedenken & implementeren van social media campagnes
 • Grafische vormgeving: ontwikkelen van concepten en huisstijlen
 • DTP: vormgeven en layouten van printproducties, zoals brochures, folders, nieuwsbrieven, magazines en nog veel meer

Wat vragen we van je?

Natuurlijk ben je iemand met veel eigen ideeën. Maar zeker zo belangrijk is dat je praktisch kunt denken. Soms is er alle tijd voor een project, soms moet het even snel tussendoor bij TutchCommunication. Je bent kritisch op je eigen werk, je kunt goed samenwerken en je bent ambitieus genoeg om er nog heel veel bij te leren. Je weet heel veel van nieuwe media, maar je schakelt moeiteloos tussen online en offline. Je kunt conceptmatig denken en je hebt gevoel voor wat goed is voor een bedrijf of voor een merk.

Kennis en vaardigheden

 • Afgeronde grafische opleiding / hbo denk- & werkniveau
 • Bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring als online en offline vormgever
 • Ervaring met Mac, Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver)
 • WordPress
 • Bij voorkeur: Joomla, Premiere, FileZilla/Cyberduck (FTP)
 • Communicatief sterk, proactief en deadline-proof
 • Woonachtig in de buurt van Breda

Competenties

Resultaatgericht, accuraat, samenwerken, initiatief nemen, communiceren, conceptueel denken, creativiteit en innovatie, plannen en organiseren

Wat bieden wij je?

Afhankelijk van jouw kwaliteiten en interesse, kun je (binnen de gestelde randvoorwaarden) je functie en werkinhoud vormgeven. Wij denken graag met je mee over jouw mogelijkheden en toekomstperspectieven. De betrekking wordt aangegaan op basis van een nul-uren contract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse?

Solliciteer via info@tutchcommunication.com en sluit je motivatie, CV en portfolio bij. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Harro Zoet, via telefoonnummer +31 (0)6 302 64 806 of via info@tutchcommunication.com.