Tien jaar TutchCommunication. Tien jaar smullen van mooie projecten, aansprekende klanten en opvallende acties. Mógen we na die tien jaar eens een keer trakteren? Daarom is 2015 het jaar van TutchDelicious: een menu vol aantrekkelijke aanbiedingen. En reken erop dat we ook de komende maanden je gaan verrassen. Zodat 2015 echt een TutchDelicious jaar gaat worden. Tot Tutch!

Snel! Gratis Website Optimalisatie Scan voor de eerste 10 mailers!

Is je website technisch up to date? Hoe zit het met de vindbaarheid? Belangrijke vragen voor iedereen met een website. En omdat TutchCommunication 10 jaar bestaat, geven we 10 Website Optimalisatie Scans gratis weg. Waarde: € 150,-. Interesse? De eerste 10 mailers komen in aanmerking!

Zo’n Website Optimalisatie Scan vertelt je wat de 5 grootste knelpunten en de 5 grootste verbeterpunten in je website zijn. Met die knel- en verbeterpunten in de hand is het mogelijk om de conversie vanuit je website verder te verhogen. Met andere woorden, een scan is de sleutel om meer omzet te halen.

Een Website Optimalisatie Scan wordt uitgevoerd op basis van de webstatistieken van je website, dus op basis van feiten in plaats van aannames of algemeenheden. Toevallig mailer nummer 11? Jammer, maar als troostprijs kun je dan gebruikmaken van de Website Optimalisatie Scan voor de kostprijs van € 150,-. En TutchCommunication garandeert je dat je die kosten er altijd uithaalt.

Gratis scan

Gratis voor de eerste 10 mailers!

Delicious appje: al vanaf  € 1.950

Als je doelgroep steeds mobieler wordt, waarom je communicatie dan niet? Met je eigen app vergroot je de grip op je doelgroep. Op één plek bundel je alle informatie die voor klanten maar van belang is: persberichten, interessante nieuwtjes, aankondigingen van events en aanbiedingen.

TutchCommmunication heeft een slim systeem om apps te ontwikkelen, voor een aantrekkelijk tarief vanaf € 1.950. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop: je hoeft alleen maar via internet in te loggen om de content à la minute te actualiseren!

De app is direct geschikt voor Apple IOS, Android en Windows phones en tablets.

Delicious (h)appje

Delicious (h)appje al vanaf € 1.950!

Doe de e-mail nieuwsbrief de deur uit!

Eén op één communiceren met klanten. Aanbiedingen op maat doen. En tegen een fractie van de kosten. Met e-mailnieuwsbrieven is veel meer te doen dan je denkt. Van de vormgeving tot en met de verzending neemt TutchCommunication het compleet van je over.

Een e-mailnieuwsbrief is een ongelooflijk effectief instrument. Voor een fractie van de kosten van een papieren mailing verstuur je aanbiedingen, acties en nieuwtjes naar je doelgroep. Veel werk? Integendeel. TutchCommunication zorgt voor de volledig geautomatiseerde e-mailverzending en houdt je database actueel. Zo kun je de gehele e-mailorganisatie van vormgeving tot verzending aan TutchCommunication overlaten. En dat hoeft niet per se voor 10.000 e-mail adressen te zijn. Al vanaf een paar honderd adressen is die nieuwsbrief per e-mail ook kostentechnisch razend interessant.

Ervaren in databeheer
TutchCommunication heeft veel ervaring: voor onze klanten maken we succesvolle nieuwsbrieven zonder dat ze er omkijken naar hebben. Database beheren, layout ontwerpen, tekst schrijven, nieuwsbrief verzenden: TutchCommunication regelt het. Online kun je de resultaten real-time monitoren.

Vrijblijvende offerte

Doe e-mail nieuwsbrief de deur uit!