Spaans Verkeersbureau

Het Spaans Verkeersbureau is de officiële vertegenwoordiging in Nederland van de Nationale Organisatie voor Promotie van het Toerisme naar Spanje - TURESPAÑA - hetgeen een onderdeel is van het Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.

Visit Greenland

TutchCommunication onderzoekt de exposure mogelijkheden in de Benelux voor Groenland. Het stimuleren van touroperators om Groenland in de portfolio op te nemen en het bekijken van de TV en online exposure mogelijkheden, behoren tot de hoofdactiviteiten van TutchCommunication. 

Fokker Elmo

Fokker Elmo is toonaangevend in ontwerp, productie en ondersteuning van koppelingssystemen voor elektrische bedrading (EWIS) voor Ruimtevaart en Defensie-programma's. TutchCommunication heeft de arbeidscommunicatie campagne ontwikkeld.

Audi Centrum Breda

Audi Centrum Breda is dé Audi specialist voor de regio's Breda, Etten-Leur, Oosterhout en ver daarbuiten. Naast de landelijke, thematische communicatie voor het merk is er ook een belangrijke rol weggelegd voor meer regionale uitingen.

Endenburg

Endenburg is een vertrouwde naam in de bouw, transport en industrie. Met haar ruim 155 jarige historie, staat Endenburg met beide benen in de toekomst. TutchCommunication verzorgt de gehele communicatie voor Endenburg.

TechData (ETC)

TechData (voorheen ETC) is ICT distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. TutchCommunication verzorgt originele concepten voor direct marketing campagnes richting de resellers.

Shell Schouwenaar

Als mobiele communicatie érgens belangrijk is, is het wel voor een exploitant van Shell-stations. Voor Shell Schouwenaar ontwikkelde Tutch een website die responsive is, dus op alle formaten te bekijken. Ook hebben we een Facebook-pagina ingericht om meer direct te communiceren.

Icelandair

Icelandair is een relatief nog onbekende airline met grote ambities. De vraag aan TutchCommunication was om het merk op marketing-strategisch en communicatief vlak op een hoger plan te brengen richting retail en consument.

Slagharen

Slagharen is het op één na meest bekende attractie- en vakantiepark van Nederland. TutchCommunication is gevraagd een marketingcommunicatieplan op te stellen waarin vastgestelde herpositionering en het nieuwe thema goed tot uitdrukking komen.

Cirque du Soleil

In opdracht van Cirque du Soleil heeft TutchCommunication voor de show Alegria en de nieuwe show Varekai sponsors gezocht. Er is een lijst van 30 potentiële sponsors samengesteld en TutchCommunication heeft uit de totale lijst 5 potentiële sponsors gevonden.

NoorderlichtApp

Het aantal reisboekingen daalt bij de inzet van traditionele media. Op verzoek van Voigt Travel heeft TutchCommunication een andere strategie voorgesteld met de focus op andere kanalen: DM, TV en PR op de juiste momenten en opvallende advertentie-uitingen.

Praxis

In opdracht van Praxis Nederland is TutchCommunication gevraagd een aantal ideeën te presenteren voor een nationale promotieactie. TutchCommunication heeft acties ontwikkeld voor een opvallende presentatie op de winkelvloer.

It Grabs Europe

Een uniek product: een ballenhouder voor onder meer voetballen, basketballen en rugbyballen! It Grabs introduceerde het gadget in Europa, ondersteund door een geïntegreerde communicatiecampagne van Tutch: website, outdoorreclame en social media.

Stena Line

Voor 's werelds grootste ferrymaatschappij ontwerpt en ontwikkelt TutchCommunication promotionele acties en PR-ideeën voor Stena Line en haar touroperator-dochters. TutchCommunication heeft voor Stena Line ook een aantal campagnes ontwikkeld.

Oli4kids

Oli4Kids werkt met beeldende werkvormen die het kind in staat stellen zich op geheel eigen wijze te uiten, te helen en in contact te staan met anderen. Voor TutchCommunication was de opdracht om een passende huisstijl te ontwikkelen.

HPS Connectivity Solutions

HPS is actief op het gebied van implementatie van complexe, geïntegreerde data- en spraakoplossingen. IP telfonie is een specialisme van HPS. Tutch heeft de nieuwe huisstijl ontwikkeld en vervolgens de nieuwe website vormgegeven en gebouwd.

MakeMyDreams

Iedereen heeft een droomwens. Groot of klein. Met MakeMyDreams.nl kun je die droomwens ook waarmaken. Het unieke 'social gifting medium' vroeg om een onderscheidende communicatieaanpak. Tutch adviseerde MakeMyDreams.nl op strategisch niveau.

Buro Thailand

Buro Thailand maakt onvergetelijke Thailand-vakanties mogelijk met arrangementen die geheel op maat worden samengesteld. Van hotelovernachting tot vervoer ter plaatse: ontzorgen staat voorop. Ook bij TutchCommunication.

Anderlichtopdezaak.nl

Voigt Travel organiseert reizen naar bijzondere bestemmingen als Lapland, IJsland en Finland. Tutch adviseerde het bureau om een apart label in te zetten om deze landen als incentives te promoten voor de zakelijke markt.

Van Tilburg-Bastianen Groep

De Van Tilburg-Bastianen Groep is een van de grotere autodealers in Zuidwest-Brabant, actief met de merken Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF Trucks, Ginaf Trucks en Krone Trailers. De TB-groep investeert veel in directe communicatie.

Bourgondisch Breda

Met Bourgondisch Breda gaan we terug naar de kern van de stad: de Bourgondische cultuur. Die is vier dagen lang gebundeld in een uniek event, een combinatie van entertainment, culinair genieten, proeverijen, genieten en netwerken.

Marconi Trading

Marconi Trading is gespecialiseerd in het leveren van grote partijen truck-, trailer-, bus-, auto- en bedrijfswagenonderdelen aan groothandels en dealerorganisaties. TutchCommunication neemt diverse reclame uitingen voor zijn rekening.

De Buurjongens

Met 'De Buurjongens' introduceerden we een nieuw en verrassend platform om bedrijven in en rond Breda met elkaar te laten kennismaken. Bedrijven kunnen via De Buurjongens met lage promotionele kosten meer awareness creëren in hun eigen regio.

Tractel

In de business to business sector is Tractel bekend als specialist in hef- en hijstechniek en oplossingen voor veilig werken op hoogte. De Tractel Group werkt internationaal, vanuit 25 vestigingen en met 950 medewerkers.

Voigt Travel

TutchCommunication heeft een e-maildata base en e-mailcampagne opgezet en verzendt wekelijks e-mailingen naar diverse bestanden. Het resultaat is dat Voigt Travel meer invloed heeft op boekingssituaties en sneller kan inspelen op boekingen.

DistriSort

Ondernemers die met sorteren optimaal willen presteren in de logistiek, hebben een specialist nodig. DistriSort levert de sorteeroplossing die het best past bij de klant. TutchCommunication verzorgt hiervoor de advertentielijn, mobiele bebording en diverse leaflets.