Portfolio Category Marketing

Marketing

Visit Greenland

TutchCommunication onderzoekt de exposure mogelijkheden in de Benelux voor Groenland. Het stimuleren van touroperators om Groenland in de portfolio op te nemen en het bekijken van de TV en online exposure mogelijkheden, behoren tot de hoofdactiviteiten van TutchCommunication. 

Icelandair

Icelandair is een relatief nog onbekende airline met grote ambities. De vraag aan TutchCommunication was om het merk op marketing-strategisch en communicatief vlak op een hoger plan te brengen richting retail en consument.

Cirque du Soleil

In opdracht van Cirque du Soleil heeft TutchCommunication voor de show Alegria en de nieuwe show Varekai sponsors gezocht. Er is een lijst van 30 potentiële sponsors samengesteld en TutchCommunication heeft uit de totale lijst 5 potentiële sponsors gevonden.

NoorderlichtApp

Het aantal reisboekingen daalt bij de inzet van traditionele media. Op verzoek van Voigt Travel heeft TutchCommunication een andere strategie voorgesteld met de focus op andere kanalen: DM, TV en PR op de juiste momenten en opvallende advertentie-uitingen.

It Grabs Europe

Een uniek product: een ballenhouder voor onder meer voetballen, basketballen en rugbyballen! It Grabs introduceerde het gadget in Europa, ondersteund door een geïntegreerde communicatiecampagne van Tutch: website, outdoorreclame en social media.

HPS Connectivity Solutions

HPS is actief op het gebied van implementatie van complexe, geïntegreerde data- en spraakoplossingen. IP telfonie is een specialisme van HPS. Tutch heeft de nieuwe huisstijl ontwikkeld en vervolgens de nieuwe website vormgegeven en gebouwd.

MakeMyDreams

Iedereen heeft een droomwens. Groot of klein. Met MakeMyDreams.nl kun je die droomwens ook waarmaken. Het unieke ‘social gifting medium’ vroeg om een onderscheidende communicatieaanpak. Tutch adviseerde MakeMyDreams.nl op strategisch niveau.

Buro Thailand

Buro Thailand maakt onvergetelijke Thailand-vakanties mogelijk met arrangementen die geheel op maat worden samengesteld. Van hotelovernachting tot vervoer ter plaatse: ontzorgen staat voorop. Ook bij TutchCommunication.

Anderlichtopdezaak.nl

Voigt Travel organiseert reizen naar bijzondere bestemmingen als Lapland, IJsland en Finland. Tutch adviseerde het bureau om een apart label in te zetten om deze landen als incentives te promoten voor de zakelijke markt.

Bourgondisch Breda

Met Bourgondisch Breda gaan we terug naar de kern van de stad: de Bourgondische cultuur. Die is vier dagen lang gebundeld in een uniek event, een combinatie van entertainment, culinair genieten, proeverijen, genieten en netwerken.

De Buurjongens

Met ‘De Buurjongens’ introduceerden we een nieuw en verrassend platform om bedrijven in en rond Breda met elkaar te laten kennismaken. Bedrijven kunnen via De Buurjongens met lage promotionele kosten meer awareness creëren in hun eigen regio.

Voigt Travel

TutchCommunication heeft een e-maildata base en e-mailcampagne opgezet en verzendt wekelijks e-mailingen naar diverse bestanden. Het resultaat is dat Voigt Travel meer invloed heeft op boekingssituaties en sneller kan inspelen op boekingen.

DistriSort

Ondernemers die met sorteren optimaal willen presteren in de logistiek, hebben een specialist nodig. DistriSort levert de sorteeroplossing die het best past bij de klant. TutchCommunication verzorgt hiervoor de advertentielijn, mobiele bebording en diverse leaflets.