Portfolio Category E-solutions

E-solutions

TechData (ETC)

TechData (voorheen ETC) is ICT distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. TutchCommunication verzorgt originele concepten voor direct marketing campagnes richting de resellers.

NoorderlichtApp

Het aantal reisboekingen daalt bij de inzet van traditionele media. Op verzoek van Voigt Travel heeft TutchCommunication een andere strategie voorgesteld met de focus op andere kanalen: DM, TV en PR op de juiste momenten en opvallende advertentie-uitingen.

It Grabs Europe

Een uniek product: een ballenhouder voor onder meer voetballen, basketballen en rugbyballen! It Grabs introduceerde het gadget in Europa, ondersteund door een geïntegreerde communicatiecampagne van Tutch: website, outdoorreclame en social media.

HPS Connectivity Solutions

HPS is actief op het gebied van implementatie van complexe, geïntegreerde data- en spraakoplossingen. IP telfonie is een specialisme van HPS. Tutch heeft de nieuwe huisstijl ontwikkeld en vervolgens de nieuwe website vormgegeven en gebouwd.

Van Tilburg-Bastianen Groep

De Van Tilburg-Bastianen Groep is een van de grotere autodealers in Zuidwest-Brabant, actief met de merken Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF Trucks, Ginaf Trucks en Krone Trailers. De TB-groep investeert veel in directe communicatie.

Tractel

In de business to business sector is Tractel bekend als specialist in hef- en hijstechniek en oplossingen voor veilig werken op hoogte. De Tractel Group werkt internationaal, vanuit 25 vestigingen en met 950 medewerkers.

Voigt Travel

TutchCommunication heeft een e-maildata base en e-mailcampagne opgezet en verzendt wekelijks e-mailingen naar diverse bestanden. Het resultaat is dat Voigt Travel meer invloed heeft op boekingssituaties en sneller kan inspelen op boekingen.