Portfolio Category Webdesign

Webdesign

TechData (ETC)

TechData (voorheen ETC) is ICT distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. TutchCommunication verzorgt originele concepten voor direct marketing campagnes richting de resellers.

Shell Schouwenaar

Als mobiele communicatie érgens belangrijk is, is het wel voor een exploitant van Shell-stations. Voor Shell Schouwenaar ontwikkelde Tutch een website die responsive is, dus op alle formaten te bekijken. Ook hebben we een Facebook-pagina ingericht om meer direct te communiceren.

It Grabs Europe

Een uniek product: een ballenhouder voor onder meer voetballen, basketballen en rugbyballen! It Grabs introduceerde het gadget in Europa, ondersteund door een geïntegreerde communicatiecampagne van Tutch: website, outdoorreclame en social media.

HPS Connectivity Solutions

HPS is actief op het gebied van implementatie van complexe, geïntegreerde data- en spraakoplossingen. IP telfonie is een specialisme van HPS. Tutch heeft de nieuwe huisstijl ontwikkeld en vervolgens de nieuwe website vormgegeven en gebouwd.

MakeMyDreams

Iedereen heeft een droomwens. Groot of klein. Met MakeMyDreams.nl kun je die droomwens ook waarmaken. Het unieke ‘social gifting medium’ vroeg om een onderscheidende communicatieaanpak. Tutch adviseerde MakeMyDreams.nl op strategisch niveau.

Buro Thailand

Buro Thailand maakt onvergetelijke Thailand-vakanties mogelijk met arrangementen die geheel op maat worden samengesteld. Van hotelovernachting tot vervoer ter plaatse: ontzorgen staat voorop. Ook bij TutchCommunication.

Anderlichtopdezaak.nl

Voigt Travel organiseert reizen naar bijzondere bestemmingen als Lapland, IJsland en Finland. Tutch adviseerde het bureau om een apart label in te zetten om deze landen als incentives te promoten voor de zakelijke markt.

Bourgondisch Breda

Met Bourgondisch Breda gaan we terug naar de kern van de stad: de Bourgondische cultuur. Die is vier dagen lang gebundeld in een uniek event, een combinatie van entertainment, culinair genieten, proeverijen, genieten en netwerken.

De Buurjongens

Met ‘De Buurjongens’ introduceerden we een nieuw en verrassend platform om bedrijven in en rond Breda met elkaar te laten kennismaken. Bedrijven kunnen via De Buurjongens met lage promotionele kosten meer awareness creëren in hun eigen regio.