Portfolio Category PR

PR

Visit Greenland

TutchCommunication onderzoekt de exposure mogelijkheden in de Benelux voor Groenland. Het stimuleren van touroperators om Groenland in de portfolio op te nemen en het bekijken van de TV en online exposure mogelijkheden, behoren tot de hoofdactiviteiten van TutchCommunication. 

Icelandair

Icelandair is een relatief nog onbekende airline met grote ambities. De vraag aan TutchCommunication was om het merk op marketing-strategisch en communicatief vlak op een hoger plan te brengen richting retail en consument.

Slagharen

Slagharen is het op één na meest bekende attractie- en vakantiepark van Nederland. TutchCommunication is gevraagd een marketingcommunicatieplan op te stellen waarin vastgestelde herpositionering en het nieuwe thema goed tot uitdrukking komen.

Cirque du Soleil

In opdracht van Cirque du Soleil heeft TutchCommunication voor de show Alegria en de nieuwe show Varekai sponsors gezocht. Er is een lijst van 30 potentiële sponsors samengesteld en TutchCommunication heeft uit de totale lijst 5 potentiële sponsors gevonden.

De Buurjongens

Met ‘De Buurjongens’ introduceerden we een nieuw en verrassend platform om bedrijven in en rond Breda met elkaar te laten kennismaken. Bedrijven kunnen via De Buurjongens met lage promotionele kosten meer awareness creëren in hun eigen regio.