Portfolio Category Reclame

Reclame

Spaans Verkeersbureau

Het Spaans Verkeersbureau is de officiële vertegenwoordiging in Nederland van de Nationale Organisatie voor Promotie van het Toerisme naar Spanje – TURESPAÑA – hetgeen een onderdeel is van het Ministerio de Industria, Turismo y Comercio. De taak van het verkeersbureau is de bevordering van het Nederlandse toerisme naar Spanje.

Fokker Elmo

Fokker Elmo is toonaangevend in ontwerp, productie en ondersteuning van koppelingssystemen voor elektrische bedrading (EWIS) voor Ruimtevaart en Defensie-programma’s. TutchCommunication heeft de arbeidscommunicatie campagne ontwikkeld.

Audi Centrum Breda

Audi Centrum Breda is dé Audi specialist voor de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout en ver daarbuiten. Naast de landelijke, thematische communicatie voor het merk is er ook een belangrijke rol weggelegd voor meer regionale uitingen.

Endenburg

Endenburg is een vertrouwde naam in de bouw, transport en industrie. Met haar ruim 155 jarige historie, staat Endenburg met beide benen in de toekomst. TutchCommunication verzorgt de gehele communicatie voor Endenburg.

Slagharen

Slagharen is het op één na meest bekende attractie- en vakantiepark van Nederland. TutchCommunication is gevraagd een marketingcommunicatieplan op te stellen waarin vastgestelde herpositionering en het nieuwe thema goed tot uitdrukking komen.

Praxis

In opdracht van Praxis Nederland is TutchCommunication gevraagd een aantal ideeën te presenteren voor een nationale promotieactie. TutchCommunication heeft acties ontwikkeld voor een opvallende presentatie op de winkelvloer.

Stena Line

Voor ’s werelds grootste ferrymaatschappij ontwerpt en ontwikkelt TutchCommunication promotionele acties en PR-ideeën voor Stena Line en haar touroperator-dochters. TutchCommunication heeft voor Stena Line ook een aantal campagnes ontwikkeld.

10 Gold

Radio10gold heeft TutchCommunication gevraagd nieuwe campagne – en promotie ideeën te ontwikkelen. Belangrijke doelstellingen waren: behouden van huidige luisteraars, verbreden van de communicatie doelgroep en opvallen door originaliteit.

MakeMyDreams

Iedereen heeft een droomwens. Groot of klein. Met MakeMyDreams.nl kun je die droomwens ook waarmaken. Het unieke ‘social gifting medium’ vroeg om een onderscheidende communicatieaanpak. Tutch adviseerde MakeMyDreams.nl op strategisch niveau.

Buro Thailand

Buro Thailand maakt onvergetelijke Thailand-vakanties mogelijk met arrangementen die geheel op maat worden samengesteld. Van hotelovernachting tot vervoer ter plaatse: ontzorgen staat voorop. Ook bij TutchCommunication.

Marconi Trading

Marconi Trading is gespecialiseerd in het leveren van grote partijen truck-, trailer-, bus-, auto- en bedrijfswagenonderdelen aan groothandels en dealerorganisaties. TutchCommunication neemt diverse reclame uitingen voor zijn rekening.

De Buurjongens

Met ‘De Buurjongens’ introduceerden we een nieuw en verrassend platform om bedrijven in en rond Breda met elkaar te laten kennismaken. Bedrijven kunnen via De Buurjongens met lage promotionele kosten meer awareness creëren in hun eigen regio.

Voigt Travel

TutchCommunication heeft een e-maildata base en e-mailcampagne opgezet en verzendt wekelijks e-mailingen naar diverse bestanden. Het resultaat is dat Voigt Travel meer invloed heeft op boekingssituaties en sneller kan inspelen op boekingen.

DistriSort

Ondernemers die met sorteren optimaal willen presteren in de logistiek, hebben een specialist nodig. DistriSort levert de sorteeroplossing die het best past bij de klant. TutchCommunication verzorgt hiervoor de advertentielijn, mobiele bebording en diverse leaflets.