E-mail campagne Breda

E-mail campagne: doe de e-mail nieuwsbrief de deur uit!

Eén op één communiceren met klanten. Aanbiedingen op maat doen. En tegen een fractie van de kosten. Met e-mailnieuwsbrieven is veel meer te doen dan je denkt. Van de vormgeving tot en met de verzending neemt TutchCommunication e-mail campagne Breda het compleet van je over.

Een e-mailnieuwsbrief is een ongelooflijk effectief instrument. Voor een fractie van de kosten van een papieren mailing verstuur je aanbiedingen, acties en nieuwtjes naar je doelgroep. Veel werk? Integendeel. TutchCommunication zorgt voor de volledig geautomatiseerde e-mailverzending en houdt je database actueel. Zo kun je de gehele e-mailorganisatie van vormgeving tot verzending aan TutchCommunication overlaten. En dat hoeft niet per se voor 10.000 e-mail adressen te zijn. Al vanaf een paar honderd adressen is die nieuwsbrief per e-mail ook kostentechnisch razend interessant.

Ervaren in databeheer
TutchCommunication e-mail campagne Breda heeft veel ervaring: voor onze klanten maken we succesvolle nieuwsbrieven zonder dat ze er omkijken naar hebben. Database beheren, layout ontwerpen, tekst schrijven, nieuwsbrief verzenden: TutchCommunication regelt het. Online kun je de resultaten real-time monitoren.

Maak meteen een afspraak en zie hoe eenvoudig het is om uw doelgroep te bereiken.

Een bureau dat groot en klein tegelijk is
TutchCommunication maakt het jou als ondernemer een stuk makkelijker. Onder één dak combineren we expertise op het gebied van marketing, reclame, communicatie, PR en events. Precies de activiteiten die voor je sales doorslaggevend zijn, maar die je meestal niet zelf in huis hebt. Of waarvoor je onvoldoende capaciteit hebt. Vanuit onze vestiging in Breda werken we voor regionale en landelijke opdrachtgevers.

Waar we goed in zijn, is samenhang aanbrengen tussen die uiteenlopende disciplines. Dat doen we op een heel praktische en effectieve manier, zowel in business to business als in consumer. Als Hollands bureau zijn we een zakelijke partner om mee samen te werken. Geen overbodige plannen en rapporten, maar bovenop de bal. Samen de route uitstippelen die naar succes leidt. En met een gedegen aanpak waarin we denken vanuit marketing en doen vanuit rendement.

E-mail campagne Breda: TutchCommunication
Met 7 professionals is TutchCommunication e-mail campagne Breda groot genoeg om het hele proces in één hand te houden. En tegelijkertijd klein genoeg om een heel persoonlijk bureau te zijn. Met mensen die altijd voor je klaar staan. Met mensen die jouw business snappen. En die er iets aan toe kunnen voegen: het idee dat ondernemen een stuk makkelijker en plezieriger wordt.

TutchCommunication email campagne Breda

E-mail campagne Breda

  • Database beheer
  • Responsive nieuwsbrieven
  • Copywriting
  • Statistieken
  • B2B mailings
  • Consumenten mailings