Online marketing Breda

TutchCommunication – Online marketing Breda

Online marketing Breda 
De afgelopen jaren is er in het digitale landschap enorm veel veranderd. Ondernemers begrijpen dat online marketing belangrijk is, maar krijgen tegelijkertijd niet de juiste grip op online communicatie. Tutch Online marketing Breda helpt ondernemers om door de e-bomen nog steeds het bos te blijven zien. Dit doen we door je op het spoor te zetten van de digitale media (kanalen) die voor jouw bedrijf relevant en effectief zijn.

Relevantie
Een boodschap kan op vele manieren verpakt worden, hij kan echter ook op vele manieren uitgepakt worden. De sleutel is consistentie en relevantie. Bij Tutch streven we ernaar om online marketing en communicatie altijd een afspiegeling te laten zijn van de offline activiteiten. Een duidelijk en relevant beeld overbrengen naar de consument. Dát is waar het om draait, in een tijd waarin de consument zich genoodzaakt voelt snelle beslissingen te nemen. Bij Tutch Online marketing Breda combineren we daarom altijd onze online ervaring met die van een ‘old school’ marketing- en communicatiebureau. De juiste strategie is immers een complete strategie, die voorziet in een heldere denkwijze en implementatie.

Uitvoering op basis van inzicht
Bij Tutch zien we online marketing als verlengstuk van een bedrijf. Een relevante en heldere toevoeging als onderdeel van het gehele communicatieplaatje. Een duidelijk beeld presenteren voor klanten, daar draait het om. Wil je meer inzicht in wie je klanten precies zijn en wat ze voor je betekenen? Dan ben je bij Tutch aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring op het gebied van bijvoorbeeld databasebeheer bieden we onze partners de analyses en inzichten die zij nodig hebben. De juiste inzichten bieden een bedrijf de mogelijkheden tot relevante communicatie, op zowel online- als offline gebied.

De uitvoering van je communicatie kun je met een gerust hart aan Tutch Online marketing Breda overlaten. Stel dat je een nieuwe website wilt, dan begint het met de juiste teksten, met de goede zoekwoorden. Je wilt immers gevonden worden, maar wel door de juiste consumenten. Vervolgens is er een uitstraling nodig die jouw bedrijfscultuur en kernwaarden consistent uitstralen. Uiteraard wil je deze kernwaarden communiceren naar je klanten. Met Tutch kan dat. We bieden onze partners altijd de online marketing waar zij naar op zoek zijn. Een banner campagne, email marketing of juist een campagne via social media? Het zijn vaak afwegingen die ondernemers moeten maken. Tutch helpt je de juiste afwegingen te maken en deze op de juiste manier uit te voeren.

Voor Tutch is online marketing en communicatie bekend terrein. Om hier de juiste draai aan te geven werkt Tutch altijd met methodes die voor jou worden achterhaald op basis van testen en onderzoek. Op basis van analyse duiken we samen met jou dieper in het web. Search engine optimization, of juist search engine advertising?

Onderscheidend vermogen
Dat is wat Tutch jouw organisatie brengt. Een sterke positionering, die consumenten kennis laat maken met jouw gedachtegoed en bedrijfscultuur. Dit realiseert Tutch Online marketing Breda door uitvoerig te sparren met haar partners, tot er een strategie en uitvoering klaar ligt die je onderneming naar het volgende niveau brengt. Weten wat werkt, met de juiste content. Full service! Dat is Tutch.

TutchCommunication online marketing Breda

Online marketing Breda

 • Webdesign
 • Webteksten schrijven
 • Structuur internetpages
 • Advies internetadvertenties
 • Website beheer (CMS)
 • Email marketing
 • Banner ontwerp/campagne
 • Testonderzoek (testen banners en e-mail)
 • Email- en databasebeheer
 • SEO (Search Engine Optimization)
 • SEA (Search Engine Advertising)
 • Social media campagnes
 • Facebookacties
 • Content management
 • Website optimalisatie scan